Μελέτη

Πρότυπα Τμήματα Μελέτης μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου

  • Δυσκολεύεται το παιδί σας να διαβάσει μόνο του;
  • Είστε εργαζόμενοι γονείς και δεν προλαβαίνετε;
  • Δεν σας απομένει ποιοτικός χρόνος με το παιδί σας;

Σας έχουμε τη λύση…

Στα πρότυπα τμήματα μας αναλαμβάνουμε την καθημερινή σχολική μελέτη των μαθημάτων της επόμενης ημέρας σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.

Γιατί να επιλέξω τη μελέτη:

Είναι γεγονός ότι αυτό που χρειαζόμαστε όλοι οι γονείς είναι περισσότερο χρόνο μέσα στο 24ωρο της ημέρας για να προλάβουμε να κάνουμε όσα περισσότερα πράγματα γίνεται! Είναι επίσης γεγονός ότι η μελέτη των παιδιών μας είναι ένα από τα καθημερινά μας άγχη. Η έλλειψη χρόνου, οι δικές μας υποχρεώσεις, οι δυσκολίες που συναντάμε δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την ημέρα μας και σίγουρα για κανέναν δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθεί, να οπλιστεί με υπομονή και διάθεση για τη μελέτη των παιδιών μας! Γι΄ αυτό το λόγο σκεφτήκαμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε ώστε να απαλλαγείτε από ένα κομμάτι της καθημερινής δύσκολης ρουτίνας σας ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, χρόνο για τις εξωσχολικές δραστηριότητες και περισσότερο ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας!

Ποιοι είμαστε:

Το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών ΛΟΓΟΙΚΟΝ απαρτίζεται από έμπειρη διεπιστημονική ομάδα Λογοθεραπευτών, Εργοθεραπευτών, Ψυχολόγων και Ειδικούς Παιδαγωγούς. Τα τμήματα μελέτης πραγματοποιούνται από Εκπαιδευτικούς – Παιδαγωγούς Ειδικής Αγωγής και καθηγητές ώστε να καλύψουν τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε μαθητή.

Ο στόχος μας:

Στόχος μας είναι όχι μόνο το παιδί να διαβάσει τα μαθήματα της επόμενης ημέρας αλλά να μάθει τον τρόπο με τον οποίο θα διαβάζει και να αποκτήσει μακροπρόθεσμες γνώσεις, να αποκτήσει κριτική ικανότητα αλλά και να μάθει να αυτενεργεί. Ο μαθητής έχει τον βασικό ρόλο στην διαδικασία της μάθησης, ενώ ο εκπαιδευτικός τον ενθαρρύνει και τον βοηθά στα σημεία που αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Το παιδί στο χώρο μας:

Οι μαθητές μπορούν να έρθουν στο χώρο μας αμέσως μετά το σχολείο. Ακόμη, μπορούν, πριν ξεκινήσουν τη μελέτη των μαθημάτων της επόμενης μέρας, να φάνε κάποιο σνακ στον χώρο της κουζίνας μας. Αφού ολοκληρώσουν ή απαιτείται κάποιο μικρό διάλλειμα, οι μαθητές μπορούν να ξεκουραστούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να απασχοληθούν δημιουργικά στον ελεύθερο χρόνο τους.

Μόλις ολοκληρώσουν τα μαθήματα τους μπορούν να γυρίσουν στο σπίτι χωρίς το άγχος της μελέτης. Έτσι το παιδί μπορεί να ασχοληθεί με εξωσχολικές
δραστηριότητες είτε να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί με τους γονείς του.

Η μελέτη διαρκεί περίπου καθημερινά 2 ώρες για όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

  • Λειτουργούν Ολιγομελή τμήματα
  • Ευελιξία ωραρίου
  • Ειδικά μηνιαία πακέτα
  • Ειδικές τιμές για αδέλφια